Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Változtasd jobbá a világot, jó szövetségben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 12.
Image„Változtasd jobbá a világot, jó szövetségben” – ezzel a mottóval hívja az érdeklődőket, a lengyel-magyar barátságot fontosnak érzőket irodalmi délutánra a Vörösmarty Társaság. Kedden 16 órakor a Városháza Dísztermében kezdődik a rendezvény: írókkal, költőkkel, irodalomszervezőkkel és műfordítókkal találkozhat a közönség.
Tovább...
 
Csillagászati előadások márciusban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 12.
ImageFolytatódik A Szabadművelődés Háza csillagászattal kapcsolatos programsorozata ebben a hónapban. Március 12-én, hétfőn és 27-én egy-egy érdekes, ismeretterjesztő előadás részesei lehetnek a hallgatók. A belépés díjtalan.
Tovább...
 
Hiteles tájékoztatás a HPV elleni oltásról Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. március 12.
ImageIdén ötszáz, a 12. életévüket betöltött, állandó székesfehérvári lakcímmel rendelkező fiúgyermeket érint a HPV elleni védőoltás felvétele. Az oltássorozat a megyeszékhely önkormányzata támogatásának köszönhetően 2016 óta ingyenes az érintett korosztálynak. A szülők az iskolai védőnőkön keresztül kapják kézhez az oltás felvételéről szóló nyilatkozatot ebben a hónapban.
Tovább...
 
Alapkőletétel a BCE új székesfehérvári épületénél Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 12.
ImageÜnnepélyes alapkőletételre került sor a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa új épületénél, majd időkapszulát helyeztek el az alapkőnél.
Tovább...
 
Nyolc álláshellyel bővülhet a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. március 12.
ImageA jogszabályi változás következtében 2018. szeptember 1-jétől kötelezően kell biztosítani az óvodai és iskolai szociális segítő tevékenységet a székesfehérvári járás területén. E szerint ezer fő köznevelési intézményben nyilvántartott gyermekre nézve ez egy fő óvodai és iskolai szociális segítőt jelent.
Tovább...
 
Folytatódnak a Ligetsor felújítási munkálatai Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. március 12.
ImageSzékesfehérvár Önkormányzata 494,94 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatással valósítja meg a Ligetsor útburkolat-felújítását.
Tovább...
 
Kék, sárga... zöld! Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. március 12.
ImageA Munkácsyban mutatták be az új fejlesztésű, felelős hulladékgazdálkodásra nevelő oktatócsomagot. A készletet térítésmentesen vehették át a jelentkező iskolák, akik nemcsak a dobozt, módszertani ismeretket is kaphattak a Munkácsyban szervezett bemutatóórán.
Tovább...
 
Családháló díjat kapott a Napraforgó Bölcsőde Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. március 12.
ImageAz idei évben a Napraforgó Bölcsőde kapta a klasszikus bölcsőde kategóriában a Családháló díjat, amivel olyan intézményeket és embereket ismernek el, akik munkájuk során különösen sokat tettek a családokért.
Tovább...
 
Mit tegyünk, ha ránk tör a téli végi depresszió? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 09.
ImageA téli időszak nemcsak a vadon élő állatok számára jelent nagy megpróbáltatást, hanem az emberek is nehezen viselik ezt a pár hónapot. Míg az állatok a kevés táplálék miatt várják a tavaszt, s merül néhány faj hosszú álomba, addig a homo sapiens a fény hiányától szenved. A téli melankólia jelei a kedvetlenség, bágyadtság és a kialvatlanság érzése.
Tovább...
 
Egyetlen kattintással segíthet egy székesfehérvári kórháznak! Nyomtatás E-mail
Írta: Tölgyi Kriszta   
2018. március 09.
ImageRendhagyó jótékonysági akciót indított a The Immigrants, amely színt akar vinni egy kórház életébe. Aki megosztja a zenekar legújabb, Let’s Get Lost című videóklipjét és szavaz a klipben található linken, segíthet egy székesfehérvári intézmény megszépítésében. A zenekar tavaszi turnéja során ellátogat a legtöbb voksot kapott településre, ahol a tervek szerint állami gondoskodásban élő gyerekekkel és helyi művészekkel festenek színesre néhány falat. A kreatív munkával és a gesztussal a beszürkülés ellen lépnek fel.
Tovább...
 
Garázs, mosogatógép és légkondi: ilyen extrákra vágyunk Nyomtatás E-mail
Írta: Zsigmond Zsófia   
2018. március 09.
ImageA legtöbben garázzsal bővítenék, vagy mosogatógéppel, légkondicionálóval korszerűsítenék otthonukat – derül ki a Fundamenta országos kutatásából. A megújuló energia népszerűségét mutatja, hogy a dobogósoktól kis lemaradással következik a napkollektor, a ruhatárak növekvő méretére pedig az ötödik helyezett gardróbszoba iránti igény utal. Szerencsére a népszerű lakásextrákkal kapcsolatos álmukat ma már egyre többen meg tudják valósítani, hiszen költségük kigazdálkodható az államilag támogatott lakástakarék igénybevételével.
Tovább...
 
<< Első < Előző 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10792 - 10802 / 20385